2016-01-24 09:28:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Új utak felé veheti az irányt

Napi horoszkóp január 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez megfelelő az ön ízlésésnek. Kezdje a napot egy finom reggelivel. Élvezze ki ennek a napnak a csendjét. Este álmodozása más világokba repíti el.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egy, a kedvesével fennálló problémát most egyszer és mindenkorra tisztázhat. Szilárd helyzetét ünnepelheti. Délután egy séta a téli tájban testének és lelkének egyformán jót fog tenni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Lehetséges, hogy túlzásokba esik. Lendületből túl sokat szeretne a mai napon csinálni. Délután már csak nyugalomra fog vágyni.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Végre egy kis felüdülés! Használja ki a napot pihenésre, nyugodtan lehalkíthatja a telefonját is. Így már eleve kizárhatja a kívülről jövő, zavaró tényezőket.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Néhány családi kötelezettségének biztosan eleget kell tennie ma. Bár egy kicsit bosszankodik, mert valami nem úgy sikerül, mint ahogyan elképzelte, ám a sok pozitív élmény kárpótolja majd. Egy barátnője telefonja határozottan felvidítja.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nyugodtan élvezheti ezt a napot. Rengeteg ötlete van a hivatásával kapcsolatban. Írja fel mindet, és adja elő a holnapi napon. Este kényelembe helyezheti magát, laza órákat tölthet a kedvesével.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kissé fáradt, hiányzik önből a hajtóerő. Mindenesetre élvezi a családi együttléteket, végre van idejük pár dolgot megbeszélni. A közös programok jó szórakozást jelentenek, ön pedig örül, hogy ilyen jó önök között a kapcsolat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha szándékában áll egészségesebben táplálkozni, vagy abbahagyni a dohányzást, a mai nap ideális arra, hogy belevágjon a dologba. Délután még fel kell hívnia néhány barátját. Sokat tudnak nevetni, örül annak, hogy ilyen jó humorérzékkel rendelkeznek a barátai. Este még elmehet egy kicsit szórakozni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Használja ezt a szabadnapot arra, hogy végre alaposan kialudja magát, és új energiával töltődjön fel. Délután egy hosszú séta ismét lendületbe hozhatja fáradt tagjait. Este meglátogathat valakit, és érdekes híreket kap.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A boldogság az ön oldalán áll. A pillanatnak élni, erről szól a mai nap. Kezdje a napot egy kiadós reggelivel, ne engedje, hogy bárki is megzavarja, és élvezze a délelőttöt a családja társaságában.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nyugalomban telik a nap. Otthon intézzen el egy pár dolgot, közben még jól is érezheti magát. Eközben a tervein is gondolkodhat. Este már a holnapi munkanap jár a fejében.

Halak: II. 19. - III. 20.
Már új utak felé veheti az irányt. Engedje nyugalomban lecsengeni ezt a hetet, és élvezze az órákat azokkal az emberekkel, akik bíznak önben, és akik közel állnak önhöz. Senkitől se engedje zavartatni magát. Nyugalomra van szüksége.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: